ACCU

De accu is het hart van elk voertuig. De accu brengt de andere componenten van de auto tot leven en verzorgt deze, hij slaat elektrisch vermogen op, verdeelt het en vangt hoge spanningen op om schade te vermijden. Hij levert de motor het vermogen om te starten en zorgt ervoor dat u veilig en prettig kunt rijden.

WANNEER MOET IK DE ACCU VERVANGEN?

Meestal moet de accu ongeveer om de 4 jaar worden vervangen. Accu’s verliezen na verloop van tijd hun vermogen. Ze kunnen tot 6 jaar meegaan, afhankelijk van het gebruik van de auto.

Als uw auto niet wil starten of de motor wel draait maar weinig kracht heeft, is dat een duidelijk teken dat de accu aan vervanging toe is. Als het voertuig een probleem detecteert zult u op het dashboard een rood verklikkerlampje zien branden.
Een accu in slechte staat kan elektrische systemen zoal de centrale vergrendeling of de verwarming beïnvloeden. De accu kan ook beschadigd worden door een elektrische storing. In dat geval moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen.

WAAROM MOET IK DE ACCU VERVANGEN?

  • Een lege accu betekent dat uw auto niet zal starten
  • De meeste componenten van de auto zijn er afhankelijk van
  • Vermijd schade aan elektrische systemen: centrale vergrendeling, airco, lampen, radio enz.
  • De accu is gevoelig voor extreme temperaturen
Vanaf 59 euro uit vooraad leverbaar neem contact met ons op…
Maak een afspraak klik hier

VAN DUURLING MAASTRICHT MEER DAN ALLEEN BANDEN

Ankerkade 157
6222 NL MAASTRICHT
043 3639560

Apk – Schokdempers – Remmen service – Trekhaken Verlagingssets – Sportuitlaten – Accu’s – Uitlijnen – Skibox verhuur – Bagagebox verhuur – Opslag van uw zomer/winterbanden – Winterbanden verhuur

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Op dit moment geven onze klanten ons een: 8,5

APK zonder extra kosten

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd voor je APK keuring. Die plan je gemakkelijk online in bij van Duurling voor een all-in prijs, dus zónder extra kosten voor afmelden, EOBD test, etc.

Auto-onderhoud

Grote beurt, kleine beurt of oliewissel nodig? Plan je auto-onderhoud in bij van Duurling. Ken je onze merkbeurt al? Dat is merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie.