INDUSTRIEBANDEN ASSORTIMENT

Van Duurling heeft  een groot aantal industriebanden van alle topmerken en betaalbare alternatieven. We hebben een ruim assortiment die voldoen aan de flexibiliteit om in elke situatie goed te kunnen functioneren.

Voor elk voertuig is er een band, en die heeft van Duurling dan ook. Onze banden zijn er voor elk voertuig die er in de industrie te vinden zijn. Zo laten wij uw voertuig veilig rijden.

Neem contact op met ons op.

Neem contact met ons op

VAN DUURLING MAASTRICHT MEER DAN ALLEEN BANDEN

Ankerkade 157
6222 NL MAASTRICHT
043 3639560

Apk – Schokdempers – Remmen service – Trekhaken Verlagingssets – Sportuitlaten – Accu’s – Uitlijnen – Skibox verhuur – Bagagebox verhuur – Opslag van uw zomer/winterbanden – Winterbanden verhuur

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Op dit moment geven onze klanten ons een: 8,5

APK zonder extra kosten

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd voor je APK keuring. Die plan je gemakkelijk online in bij van Duurling voor een all-in prijs, dus zónder extra kosten voor afmelden, EOBD test, etc.

Auto-onderhoud

Grote beurt, kleine beurt of oliewissel nodig? Plan je auto-onderhoud in bij van Duurling. Ken je onze merkbeurt al? Dat is merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie.