ONDERHOUD

Auto-onderhoud voor alle automerken

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Of u nu een oude of een nieuwe auto rijdt. Wij voren al uw onderhoud vakkundig en voordelig uit. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Van Duurling verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij Van Duurling terecht.

Kleine beurt

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt controleren wij u auto op een aantal essentiële punten. De controle is niet zo uitgebreid als bij een grote beurt, omdat dit niet elk jaar nodig is. periodiek onderhoud is essentieel voor je eigen veiligheid en de levensduur van je auto.

Grote beurt

De grote beurt is een grondige inspectie op veel verschillenden onderdelen. Deskundig onderhoud zorgt voor het behoud van je auto. In het onderhoudsboekje van je auto zie je welk onderhoud je auto nodig heeft. De kosten van een grote beurt zijn afhankelijk van je auto, de fabrieksspecificaties en het aantal kilometers dat je rijdt.

kleine beurt vanaf 55 euro
Grote beurt 149 euro….
Maak een afspraak klik hier

VAN DUURLING MAASTRICHT MEER DAN ALLEEN BANDEN

Ankerkade 157
6222 NL MAASTRICHT
043 3639560

Apk – Schokdempers – Remmen service – Trekhaken Verlagingssets – Sportuitlaten – Accu’s – Uitlijnen – Skibox verhuur – Bagagebox verhuur – Opslag van uw zomer/winterbanden – Winterbanden verhuur

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Op dit moment geven onze klanten ons een: 8,5

APK zonder extra kosten

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd voor je APK keuring. Die plan je gemakkelijk online in bij van Duurling voor een all-in prijs, dus zónder extra kosten voor afmelden, EOBD test, etc.

Auto-onderhoud

Grote beurt, kleine beurt of oliewissel nodig? Plan je auto-onderhoud in bij van Duurling. Ken je onze merkbeurt al? Dat is merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie.