Autobanden voor elk seizoen

Wanneer heb je winterbanden in plaats van zomerbanden nodig?
Of is een 4-seizoenenband (All Season band) goed genoeg voor jouw auto en de manier waarop je hem gebruikt? Van Duurlink heeft alle soorten banden, in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Ook voor jouw auto zit de optimale keuze ertussen.

Zomerbanden

Bij warmer weer (>7 graden) rijd je het veiligst op zomerbanden. Zomerbanden hebben minder inkepingen (ook wel lamellen) in het profiel, waardoor de band harder blijft. Dit zorgt bij warmer weer voor een kortere remweg.

Winterbanden

Winterbanden hebben een profiel met meer dwars en zigzag geplaatste lamellen, die bij koud weer de beste grip en slijtvastheid bieden. Het rubber blijft bij temperaturen onder nul namelijk flexibel.

ZIE ONZE WEBSHOP VOOR NIEUWE BANDEN (binnenkort online )
Maak een afspraak klik hier

All Season banden

Ben je niet afhankelijk van je auto en ga je niet op wintersport? Dan bieden All Season banden een uitkomst. All Season banden passen zich aan de temperatuur en de omstandigheden van het wegoppervlak aan. Bij extremere weersomstandigheden (zowel zomers als winters) zijn deze banden echter niet optimaal en is het aan te raden om voor zomer- of winterbanden te kiezen.

Caravanbanden

Caravans kunnen vrij zwaar zijn. Extra Load-banden hebben een hoger draagvermogen waarmee je veilig op vakantie kan.

Runflat banden

Runflat banden hebben een extra sterke zijkant, zodat je bij een lekke band of klapband tot wel 80km kan doorrijden.

Gebruikte banden

Naast onze voorraad nieuwe banden hebben wij ook een groot, constant doorlopend aanbod van tweedehands banden.

Meer informatie over onze gebruikte banden klik hier 

VAN DUURLING MAASTRICHT MEER DAN ALLEEN BANDEN

Ankerkade 157
6222 NL MAASTRICHT
043 3639560

Apk – Schokdempers – Remmen service – Trekhaken Verlagingssets – Sportuitlaten – Accu’s – Uitlijnen – Skibox verhuur – Bagagebox verhuur – Opslag van uw zomer/winterbanden – Winterbanden verhuur

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Op dit moment geven onze klanten ons een: 8,5

APK zonder extra kosten

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd voor je APK keuring. Die plan je gemakkelijk online in bij van Duurling voor een all-in prijs, dus zónder extra kosten voor afmelden, EOBD test, etc.

Auto-onderhoud

Grote beurt, kleine beurt of oliewissel nodig? Plan je auto-onderhoud in bij van Duurling. Ken je onze merkbeurt al? Dat is merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie.